Na een zoektocht langs doktoren waaronder een internist en een psycholoog kwam ik niet verder, ik voelde me leeg, niet fit en inspiratieloos. Ik had inmiddels afscheid genomen van een slechte relatie en dacht mijn leven daardoor weer in control te krijgen. Het was dan ook een raadsel waarom ik me, met mijn begin 50, zo voelde. Er was namelijk niets met me aan de hand. Toen kwam ik Saskia tegen, zij leerde me hoe belangrijk de juiste balans tussen voeding, beweging, ontspanning en opladen is. Door haar kennis en positieve drive wist ze just-in-time mij van de noodzakelijke informatie te voorzien waarmee ik weer verder kon in de voorliggende periode. Zo werd mijn nieuwe levensstijl standaard! spannend, zweverig, moeilijk en “mag ik dan helemaal niets meer”? Natuurlijk niet. Ik voel me super fit, heb geen lichamelijke klachten meer en heb juist veel energie waardoor ik zoveel meer geniet van een feestje. Mijn leven is niet meer wat het was, en dat is toch heerlijk want ik ben net over de helft….ik word namelijk 100.

Andre Koers

5-5-21

De kop is eraf. Ik heb zojuist mijn leefstijplan terug gekregen. Moest er even voor gaan zitten en heb er nu al zin in. Ik ben heel enthousiast geworden om nu eens niet alleen mijn voeding maar ook mijn leefpatroon aan te pakken. Morgen naar de super om boodschappen te halen maar eerst vanavond door de kasten om afscheid te nemen van datgene wat mij niet voedt. Zin in!!!! Dank je Sas! Ik houd je op de hoogte :-) 

Groetjes Kimberley

1-5-21

In balans!

Saskia heeft mij op een prettige en deskundige manier begeleid in het zoeken naar de juiste balans tussen voeding, beweging en ontspanning. Door goede begeleiding, enthousiasme en coaching heb ik mijzelf een betere leefstijl aangeleerd met als resultaat dat ik een aantal kilo’s ben verloren, me fitter voel en beter in mijn vel zit. Een aanrader voor iedereen die een blijvende verandering in zijn leven wil creëren.

 

Alice Brouwer 

28-04-2021

Na jaren gejo-jood te hebben de knoop doorgehakt en op zoek gegaan naar professionele hulp. Via kennissen kwam ik bij FACT terecht. Na een uitgebreid eerste gesprek kreeg ik na een aantal dagen mijn leefstijlplan. Dat was wel even wennen. Ik moest meer maar ook anders leren eten. Aangezien ik merkte dat ik het lastig vond om mezelf alles eigen te maken ook gekozen voor een aantal coachingsgesprekken zodat ik samen met Saskia stap voor stap mijn leefstijl aan kon passen. Nu, bijna een half jaar later, kan ik zeggen dat het me gelukt is. Ik voel me energieker, slaap beter, ervaar minder stress en zit beter in m'n vel. Erg fijn!

Bedankt Saskia!

Annemarie Scheffers

14-4-21