Over Saskia

Gek op mensen, dieren, koken, sportief, dynamisch, gedreven, analytisch en altijd op zoek naar de oorzaak van de oorzaak.

Geraakt door de wetenschap dat mijn leven niet maakbaar is, maar wel stuurbaar.

 

Ook jouw leven op dit moment, is een optelsom van je keuzes, ervaringen, aannames, voeding, studies, verwachtingen, genen, leerprocessen, opvoeding  en ga zo maar door.

Waar wil jij over een jaar staan? En over 10 jaar? En niet onbelangrijk. Waar sta je nu? Samen gaan we ontdekken welke kleine eerste stap je kan zetten om je doel te bereiken. 

Symptoombestrijding is slechts een tijdelijke oplossing. Leer verder te kijken dan wat je nu ziet, ga niet akkoord met enkel symptoombestrijding maar laten we samen op zoek gaan naar de oorzaak van je probleem en deze aanpakken. Dan worden keuzes   levensbepalend en neem jij de richting over jouw toekomst  in eigen hand. 

Door op deze manier te werken, help ik je mee om op een natuurlijke manier je gezondheid te verbeteren. Stap voor stap, in jouw tempo, door jouw keuzes, werkzaam in jouw persoonlijke, unieke situatie. 

Geschoold om op diverse manieren uitdagingen te benaderen, altijd op zoek naar een mogelijkheid om jouw keuzes voor een optimaal leven leuker, stabieler, beter, completer maar bovenal gezonder te maken. 

Ben je er klaar voor?

030J4089-bewerkt.jpg
Boekenkast met studieboeken

Studeren en kennis vergaren, eenmaal begonnen wordt de motivatie om verder te leren groter. Blijvend in ontwikkeling. Onderstaande opleidingen met succes afgerond om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Opleidingen

OERsterk-coach level 2  2021

OERsterk-coach level 1  2020

Orthomoleculair Therapeut CIVAS  2021

Orthomoleculaire Voeding CIVAS 2021

Orthomoleculaire Suppletie CIVAS  2021

Master NLP  2019

Practitionar NLP  2018

Diverse webinars Natura Foundation

Leefstijl-coach AVLEG-Academie voor Leefstijl en gezondheid 2013 Gewichtsconsulent  2013

Emotie-eten 2014

           Testen

Veel van onze welvaartsaandoeningen vinden hun oorsprong in laaggradige ontstekingen. Dit zijn ontstekingen die actief zijn gebleven nadat de ziekteverwekker al is overwonnen en de schade aan weefsels al is hersteld.

Bij een gezonde ontstekingsreactie komt het immuunsysteem na maximaal 72 uur weer tot rust. Bij een laaggradige ontsteking blijft het immuunsysteem soms nog jaren sluimerend actief.

Om een laaggradige ontsteking te kunnen meten, is een zeer gevoelige test nodig. FACT werkt met diverse (bloed)testen waarvan de hs-CRP test de meest gebruikte is. Met deze test is op een eenvoudige manier de ontstekingswaarde van het bloed te meten. Deze waarden geven een duidelijk beeld over eventuele laaggradige ontstekingen van het lichaam welke een indicatie geven voor een verhoogde kans op hart- en vaatziekten.